Ant pietų stalo – kepsnys su GMO padažu

Genetiškai modifikuoti organizmai (GMO), kaip besistengtume jų išvengti, akylai apžiūrėdami perkamų produktų etiketes ar rašydami peticijas, skverbte skverbiasi į mūsų gyvenimą.

Sveiko gyvenimo būdo aktyvistai, kaip velnias kryžiaus bijantys visokių E, GMO, tirštiklių, kvapiklių ir kitokių priedų maiste, vargu ar žino, kad net iš patikimo ūkininko pirkta mėsa, kurią jie valgo, gali atsiliepti palikuonims.

Mat dauguma lietuvių ūkininkų ir net tie, kurie paršiuką augina dėl savęs, gyvulius ir paukščius šeria kombinuotaisiais pašarais, kuriuose yra genetiškai modifikuotų augalų – sojų, rapsų – dalių.

Plačiau skaitykite “Vakarų ekspreso” straipsnyje.

Advertisements

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: