Lietuvos restoranai atvirai: ekologija su GMO ir E621?

Lietuvos restoranai pristatė unikalią ir Lietuvoje pirmą kartą sutinkamą iniciatyvą – atvirumą su klientais apie gaminamą maistą, produktus ir darbo ypatumus. Iniciatyva, skatinanti gaminti ir valgyti ekologiškus, šviežius ir genetiškai nemodifikuotus produktus – sveikintina. Tačiau atvirauti nepabijoję restoranų savininkai pripažino, kad tam vien tik gero noro neužtenka.

Apie tai skaitykite balsas.lt straipsnyje. Ainos Kunigėlytės, http://www.laikas.lt nuotr.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: